3 måder at gøre dine øvelser ikke forgæves

 

 

1. Spis nok protein

 

For folk, der træner, ved de alle, at de skal tilføje protein, hvis de vil have muskler. Mange mennesker tænker på at supplere proteinpulver, og under træning kan protein få magert kød til at fremstå hurtigere og forbrænde kropsfedt.

Hvorfor mange bodybuildere vælger en kost med højt proteinindhold, faktisk er det for at skabe perfekte muskellinjer.

微信图片_20210811143808

2. Suppler kulhydrater efter træning

Uanset vægttab eller kondition vil mange mennesker sige, at hvis du vil være i god form, må du ikke have flere kulhydrater. Selvom de alle ved, at kulhydrater er lette at gøre folk tykke, uanset hvad du spiser for meget, bliver du fed.

Korn og stivelsesholdige kulhydrater i livet vil helt sikkert være godt til mavemuskeltræning, og efter træning kan du også vælge at spise søde kartofler eller drikke havregryn, som begge er gode valg.

 

3. Stop grove sit-ups,
Kan prøve aerob træning

For at forbrænde fedt tror mange mennesker, at sit-ups er den bedste måde at vælge. Kvinder kan vælge sit-ups og mænd kan vælge push-ups. Når du træner, behøver du faktisk ikke at lave sit-ups hver dag, men aerob træning med moderat hastighed. Det kan også gøre din mave linje bedre.

微信图片_20210811143733

En enkelt sit-up er ikke særlig god, og det kan endda være vanskeligere at skabe en perfekt mave linje. Hvis du vil ramme underlivet, er her et par enkle øvelser for alle, så du hurtigt og let kan se en god figur.

Handling 1: Læg dig på ryggen og løft dine ben

Sit-ups skal først forberedes til sit-ups. Med det ene ben understøttet strækkes det andet ben mod loftet. Når du laver øvelser, skal du mærke mavekraften, hvilket kan få maven til at stramme mere Godt, jeg kan mærke trykket på mit underliv.微信图片_20210811143629

Handling to, åbning og lukning

Åbning og lukning af spring er også aerobe øvelser. Når du opretter mave linjer, bliver kropslinjen bedre, så du kan se den mest perfekte krop. Åbnings- og lukningsspringene er enkle og nemme at bruge, og du kan bruge kort tid på at fuldføre åbnings- og lukkehoppet. Træn sammen for at tabe hurtigere.

Open and close jump
Når du træner, skal du ikke kun fokusere på træning, men også på kost. Kombination af træning og kost på samme tid kan gøre din krop bedre. Hvis du træner, og du stadig føler, at din mave ikke har nået maksimum I en perfekt tilstand, kan du også finde ud af, hvorfor din krop ikke er blevet bedre fra tre punkter.


Posttid: 11-11-2021